Belföld

A nőket zaklató “barmok” egyikét a színész lerúgta a buszról

Bács Péter betörte az orrát a támadónak, aki előzőleg szilánkosra törte egy fiatal egyetemista arccsontját.

Egy másik férfit is kórházba juttatott a két férfi, akiket a Határ úti aluljáróban történt verekedés miatt keres a rendőrség – írja a Blikk. Ezt követően ugyanis felszálltak egy buszra, ahol egy újabb nőt inzultáltak, majd összeverekedtek a hölgy segítségére siető Bács Péter színésszel. Neki nem lett komolyabb baja, mert 15 évig kickbokszolt, de a segítségére siető fiatalember kórházba került. A színész a lapnak azt mondta, hogy két nappal a Szavak premierje előtt, amelyben ő alakítja Weisz Fanni szerelmét, a próba után ment haza, amikor felszállt a buszra az a két ember, akiket a kiadott rendőrségi felhívás után ismert fel. Ők azok.

Nem voltak maguknál, szerintem inkább kábítószer, mint ital hatása alatt voltak, és egyértelműen keresték a balhét. Elkezdtek szekálni két srácot és egy lányt, amit nem hagyhattam, így rájuk szóltam. Bele sem gondoltam, milyen következménye lehet a dolognak, de az nagyon meglepett, hogy hiába ült a buszon fél tucat ember, csak én álltam fel nekik.

A színész végül összeverekedett a két férfival. Nem volt más választása, nekimentek, védekeznie kellett. A 15 éves kickbokszos múlt segített, és védelmére kelt egy fiatal srác, akit azonban kiütött a “nagyobbik darab férfi”. Őt a színész lerúgta a buszról, majd utána ugrott. A sofőr akkor becsukta a jármű ajtaját és elindult,

miközben én a megállóban maradtam ezzel a két barommal, a cuccaim meg a buszon.

Egy megoldást látott, beverte a nagyobbik férfi orrát, rohant a busz után. A következő megállóban utolérte, ekkor derült ki, hogy a segítségére siető fiatalembernek szilánkosra tört az arccsontja. Csak annyit tud róla, hogy egyetemista és Zsombornak hívják. A színész már jelentkezett, hogy segítsen megtalálni a rendőröknek a két verekedő férfit. A rendőrség súlyos testi sértés bűntett miatt nyomoz.

Az egyik tettes 20-30 év körüli, körülbelül 180-185 centi magas, erős, kövér testalkatú, arcszőrzet nélküli, fejtetőig borotvált, fejtetőn rövid hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor barnás-zöld színű kapucnis felsőt, kék farmernadrágot, piros edzőcipőt, fekete színű egyvállas táskát viselt.

Társa 20-30 év közötti, körülbelül 180-185 centi magas, fejtetőig rövidebbre nyírt, fejtetőn rövid barna, oldalra zselézett hajú, körszakállú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kapucnis melegítőfelsőt, szürke rövidnadrágot és piros sportcipőt viselt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik