Belföld

Feladta magát az egyik Határ úti verekedő

Feladta magát az egyik Határ úti verekedő. A 19 éves T. Gábor péntek reggel sétált be a IX. kerületi Rendőrkapitányságra.

Ahogy arról beszámoltunk, a rendőrség szerdán adott ki felhívást, miszerint keresnek két fiatalt, akik egy villamospótló buszon inzultáltak egy nőt, majd a segítségére siető férfit egyikük hirtelen ököllel megütötte, súlyos sérülést okozva neki. Ez már a Határ úti aluljáróban történt. A rendőrség súlyos testi sértés bűntette miatt indított eljárást, akkor még ismeretlen tettesek ellen. A támadókról a biztonsági kamera felvételt készített, ezt adta ki a BRFK.

Fotó: police.hu

T. Gábor (balra) most őrizetben van és kezdeményezték előzetes letartóztatását – tudtuk meg a rendőrségtől.

A Blikk pénteken arról írt, hogy a páros  nem sokkal később még egy embert kórházba juttatott. A fenti támadás után ugyanis felszálltak egy buszra, ahol újfent inzultáltak egy nőt, majd összeverekedtek a segítségére siető Bács Péter színésszel. Neki nem lett komolyabb baja, mert 15 évig kickbokszolt, de egy másik fiatalember – aki szintén segíteni akart – kórházba került. Az egyetemistának szilánkosra tört az arccsontja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik