Belföld

István ellopott egy robogót, aztán leadta a szervizbe átvizsgáltatni

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat a 36 éves budapesti I. Istvánnal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A józsefvárosi rendőröknél egy helyi lakos tett bejelentést arról, hogy a Budapest VIII., Népszínház utca és Vay Ádám utca sarkán leállított robogóját 2017. május 31-én az éjszakai órákban valaki ellopta.

A bűncselekménnyel kapcsolatban a nyomozók adatgyűjtést végeztek, és sikerült a kerületben telepített térfigyelő rendszer segítségével az elkövetőről személyleírást rögzíteni.

A járőröző rendőrök 2017. június 2-án 7 óra 50 perckor egy olyan férfit láttak sétálni a Budapest VIII., Lujza utcában, akire ráillett a személyleírás, ezért I. Istvánt igazoltatták.

Az egyenruhásoknak a férfi elismerte, hogy ő lopta el a segédmotor-kerékpárt. Közölte a járőrökkel, hogy azt már beadta egy kerületi szervízbe, mivel saját használat előtt át akarta vizsgáltatni egy szerelővel.

A budapesti I. Istvánt a rendőrök elfogták, előállították a kerületi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök a férfi által megjelölt műhelyben lefoglalták az ellopott robogót, amit már aznap visszaadtak a tulajdonosának.

(police.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik