Belföld

BMW-s gyilkosság: gyanús alakok a biztonsági kamera felvételén

A 24.hu munkatársa látta a XVIII. kerületi késelésről készült videót. Időközben kiderült, a rendőrség a lányt már nem keresi.

Újabb részletek derültek ki a kedd esti BMW-s gyilkossággal kapcsolatban.

A 24.hu munkatársa látta a bűntényt rögzítő felvételt, aminek tanúsága szerint egy másik kocsi is érkezett a helyszínre nem sokkal azután, hogy megkéseltek egy férfit a XVIII. kerületben. 

A kocsi utasai kiszálltak, a támadó tőlük kért segítséget, hogy betuszkolják az akkor még élő áldozatot az autóba. Ők vélhetően ismerhették a szurkálót. Mivel nem sikerült betenniük a BMW-be, elhajtottak. Így tett a támadó is.

Mint azt írtuk, a 24.hu információi szerint a támadást veszekedés, majd dulakodás előzte meg, végül a fiatalember késsel esett áldozatának. A felvételen – amelyet munkatársunk is megnézett – heves dulakodás látható illetve “két nagyobb mozdulat”, de annyit a rendőrség is elárult korábban, hogy a középkorú férfit több késszúrás érte. A kamera azt is rögzítette, hogy a gyilkos próbálja a padkára húzni áldozatát, majd odarohan autójához, beül, beindítja, és odagurul mellé. Úgy tudjuk, ezután átkutatta a zsebeit. A lány eközben az autóban várakozhatott. A rendőrség időközben módosította felhívását, eszerint a lányt már nem keresik.

Bödöcs Norbert 23 éves és BMW-vel hagyta el a helyszínt, amelynek rendszáma: JAX-333-as. A páros után hajtóvadászat indult.

A BRFK Életvédelmi Osztálya továbbra is kéri, hogy aki a körözött személyről és a gépkocsiról, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-30/999-7069 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik