Belföld

BMW-s gyilkosság: autóba próbálták tuszkolni a haldokló férfit

Az áldozat menekülni próbált, a fiú késsel a kezében üldözte. Miután összeszurkálta, átkutatta a zsebeit.

Újabb részletekre derült fény a kedd esti, XVIII. kerületi késeléssel kapcsolatban.

A 24.hu úgy tudja, a fiú – miután veszekedett és dulakodott áldozatával – késsel a kezében üldözte a középkorú férfit, majd nekiesett. Addig szurkálta, míg összeesett. Ezután odarohant a kocsijához  beindította és odagurult a sérült mellé.

Ezután átkutatta a ruháját, a zsebeit. Ezután a haldokló férfit megpróbálta betenni a BMW-be, de nem sikerült, így végül sorsára hagyta. Mindezt egy közelben lévő kamera rögzítette.

A rendőrök hajtóvadászatot indítottak, két fiatalt keresnek:

xviii. kerületi gyilkosság

Bödöcs Norbert 23 éves, Günczer Evelin pedig 21. A rendőrök keresik a kocsit is, amivel a gyanú szerint a szerelmespár elmenekült a helyszínről. A BMW rendszáma: JAX-333. Hajtóvadászatot indult, hogy mielőbb elfogják.

A BRFK Életvédelmi Osztálya továbbra is kéri, hogy aki a körözött személyekről és a gépkocsiról, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-30/999-7069 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik