Magyarországon egyre ritkább az igazi, havas tél, azonban hidegből és csapadékból sosincs hiány. Az őszi hónapok során mindenkinek el kell mennie a szervizbe, hogy megejtse a cserét, de ha új abroncsot kell vásárolni, akkor lehet, hogy egy kicsit szétszórtak vagyunk.
2021. 10. 19. 13:41
Az ADAC téli abroncsteszt eredményeit sokan már tűkön ülve várják szeptemberben, mert az német autóklub eredményeire alapozzák az téli abroncsvásárlást. Bár a teszteredmények segítenek az egyes márkákról, típusokról és méretekről pontosabb képet alkotni, azért érdemes a döntést nem csak a végeredmények fényében meghozni. Amikor abroncsot választunk, előbb gondoljuk végig, hogy milyen szempontjaink vannak, milyen a vezetési stílusunk, milyen gyakran és milyen útviszonyok között közlekedünk a leggyakrabban.
2021. 10. 14. 14:18
Télen érdemes téli gumira váltani, mert az útviszonyok megváltoznak, csúszósak lesznek és a nyári gumival már nem tudjuk kellő módon befolyásolni az autónkat. Sokan mondják, hogy drága- ami voltaképp igaz is, de az emberi életnél, életeknél nem drágább.  Nem beszélve arról, hogy ezek az abroncsok speciális összetevőkkel rendelkeznek, amelyek a leghatékonyabb tapadást biztosítják.
2021. 02. 24. 08:47
Olvasói sztorik