Szórakozás

Puskás-Dallos Bogi a pályája elején nem tartotta magát elég izgalmasnak

Az osztálytársai reakciói miatt iskolát váltott annak idején.

Puskás-Dallos Bogi volt Lakatos Márk vendége a Sztáröltöző legutóbbi adásában. Az énekesnő felidézte első videóklipje forgatását, amit tíz évvel ezelőtt készítettek el. Ennek kapcsán a karrierje első időszakáról mesélt.

Egy 15 éves győri lány voltam, persze, hogy féltettek a szüleim és kísérgettek mindenhova. Mivel ők nem zenészek, teljesen laikusak voltak ebben az egészben, ezért szerették volna fogni a kezemet. Szerintem féltettek, de közben hagytak is, és lelkesek voltak ezzel kapcsolatban. Apukám volt az, aki nagyon szerette az énekhangomat, látott ebben az egészben valamit, még akkor is, amikor én el sem hittem, hogy ebből lesz valami. Az elején azt hittem, hogy ez egy hobbi, nagyon szeretek énekelni, de nem tartottam magam elég izgalmasnak. Idő volt, mire felfedeztem magamban, hogy én mitől is lehetek izgalmas

– mondta.

Az első dala megjelenésekor azt gondolta, hogy az osztálytársai cikinek tartják, hogy ő énekel és klipeket forgat. 16 évesen szerepelt A Dal című műsorban, ahol egészen a döntőig jutott. Emiatt pár hétig hiányzott a gimnáziumból, és amikor visszatért, az osztálytársai nem köszöntek neki. Emiatt akkor iskolát váltott, az új helyen pedig tudatosan odafigyelt arra, hogy nyitottan kezelje a zenei pályafutását, így azt sokkal természetesebbnek vették a kortársai.

Sosem játszottam meg magam, sosem volt az, hogy nagyon mást akartam volna mutatni magamról, mint ami egyébként vagyok. Nyilván az időbe telt, mire a 15 éves lánynak kifejlődött a személyisége, azt gondolom, hogy sokat változtam. A közösségi oldalaimon nem érzem azt, hogy nagyon más képet mutatnék magamról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik