Szórakozás

A Barátok köztös Volosinovszki Györgyöt megváltoztatta a Lyme-kór

Volosinovszki Györgyöt még a Jóban Rosszbanban ismerhettük meg, jelenleg pedig Áron szerepét alakítja a Barátok köztben. Tavaly mi is beszámoltunk róla, hogy egy rejtélyes kórral küzd.

Rejtélyes kórral küzd Volosinovszki György, a Jóban Rosszban volt színésze
Az orvosok évek óta nem tudják állapítani, hogy mi a baja.

A Story Magazin legújabb számából kiderül, hogy Lyme-kór volt ez a bizonyos betegség, amit a tavaly a közösségi oldalára kirakott videó segített beazonosítani neki és amit egy kullancscsípés okozott. Nemrég még válságos állapotban volt, de már szépen gyógyul.

Hosszú kezelés után a gyógyulásom most úgy nyolcvan százalékos, de már csak gyógynövényalapú szereket szedek.

A betegség hatására egyébként az étrendjén is változtatott. Csak növényi alapú tejet fogyaszt, teljesen lemondott a húsról, továbbá csak gluténmentes élelmiszert vásárol. Saját bevallása szerint pedig sokkal empatikusabb lett mindattól, amin keresztül ment.

Sokkal empatikusabb vagyok, jobban figyelek a környezetemre, a barátságaimra, többet adok bele a párkapcsolatomba is.

Hála a betegségnek, sokkal érzékenyebb is lett az utóbbi időkben.

Sokszor elsírom magam. Elég egy kis árva állatot látnom, vagy olvasnom egy nehezebb sorsú gyerekről. Mégsem bánom, mert jó irányba változtam, hiszen nem vagyok dühös, elkeseredett, hanem jókedvű, bizakodó és jóval érzékenyebb!

Exkluzív sztorikkal már ma megjelent a Story. Ne maradj le a legfrissebb sztárhírekről, keresd a magazint az újságárusoknál!

Közzétette: Story – 2019. április 16., kedd

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik