Szórakozás

Rejtélyes kórral küzd Volosinovszki György, a Jóban Rosszban volt színésze

Utolsó reményként a nyilvánossághoz fordult Volosinovszki György, a Jóban Rosszban egykori Ádámja. A színész az elmúlt két évben orvostól orvosig járt, ám a rengeteg vizsgálat, gyógyszer és kezelés ellenére sem derült ki, hogy mi okozza egészségi problémáit.

2016 nyarán kezdődött minden, akkor kezdtem el drasztikusan fogyni. Rövid idő alatt 14 kilótól szabadultam meg, semmilyen tápanyag nem maradt meg bennem. Állandóan sápadt voltam, és olyan fáradékony, hogy 16 órákat aludtam, pár óránál többen nem bírtam fent lenni. Ez pedig nem segít abban, hogy el tudjam végezni a munkám. A szememmel is egyre több a gond, ami, bevallom, nagyon ijesztő

– mondta a Blikknek Volosinovszki, akit nemcsak fizikai­lag, de lelkileg is egyre jobban megviselt a bizonytalanság.

Volt olyan időszak, amikor alig bírtam lábra állni, amikor ezt kivizsgáltattam, kiderült, hogy kitüremkedések, amo­lyan pici sérvek vannak a gerincemen. Közben a szemem is egyre romlik, elvékonyodtak az idegrostok. Látni akarom a világot!Nem panaszkodni akarok, hanem segítséget. Egy olyan orvost szeretnék, aki segít, aki a videómnak vagy akár ennek a cikknek köszönhetően megkeres, és azt mondja, gyere, addig megyünk, amíg nem találunk megoldást.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik