Szórakozás

Lebukott: bárokban táncolt a VV5 szende bombázója

Seherezádé kisfilmjében azt állította, nagymamájától erkölcsös nevelést kapott, nem adja oda magát könnyen senkinek, jelenlegi párja az első férfi az életében.

A 21 éves lány a Szenvedélyes nők kategória egyik versenyzőjeként mérkőzött meg kedden este valóságshow-jelölt ellenfeleivel a VV5 beszavazójában, sikeresen. A nézők a szende, visszafogott lánynak szavaztak bizalmat, igaz, akkor még nem tudták, hogy egy újabb VV Szandikát juttatnak be ezzel a Villába. Seherezádé többször is elmondta, hogy két éve él boldog párkapcsolatban olasz barátjával Rómában, és hogy Claudio az első férfi az életében, nagymamája ugyanis szigorú tanácsokkal látta el és féltve őrizte unokája tisztességét. Arról azonban valahogy elfelejtett mesélni, hogy korábban több külföldi éjszakai bárban szórakoztatta a férfiakat, és egy erotikus magazinban is megjelentek róla fotók – írja a Bors.



A napilap megkeresésére Seherezádé kedvese elmondta, kapcsolatuk elején, amikor még csak ismerkedtek egymással, a lány gyakran utazott ki hozzá Olaszországba, a villámlátogatás költségeit viszont valahogyan finanszíroznia kellett, ezért vállalt diszkókban munkát.

A “gavallér” olasz szavait Seherezádé barátnője is megerősítette: “Gyerekkora óta ismerem, ő az egyik legjobb barátnőm, még sohasem csalódtam benne, az is igaz, amit a nagymamája tanításáról mondott. Volt párszor Máltán meg itt-ott táncolni, de semmi rosszat nem tett” – magyarázta Brigitta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik