Szórakozás

VV Éva rajongói megfenyegették az RTL Klubot

Addig nem hajlandóak nézni a kereskedelmi csatorna műsorait, amíg kedvencük fel nem tűnik a képernyőn.

Mint arról korábban beszámoltunk, volt valóságshow-hősök kaptak lehetőséget műsorvezetőként kipróbálni magukat a ValóVilág 5 kísérőműsoraiban: VV Gigi Istenes Bencével fogja vezetni minden hétköznap délután a NekedValót, míg VV Olivér, Anikó és Béci felváltva köszönti majd a nézőket éjszakánként a BeleValóban. A sorból – leszámítva a győztes Alekoszt, aki valószínűleg tévés szereplés nélkül is remekül megvan a főnyereménnyel – egyedül már csak VV Éva hiányzik, ez pedig a boglyas hajú lány rajongóinak is rögtön szemet szúrt. Úgy döntöttek, aláírásokat gyűjtenek és petíciót fogalmaznak meg, melyben kifogásolják, hogy a párbajok fetrengős hőse nem kapott munkát a VV5-höz tartozó műsorokban.

Az ötletgazda, Matyaczkó Krisztián a Velvetnek elmondta, igazságtalannak tartják az RTL Klub döntését és egészen addig nem fogják nézni a műsoraikat, amíg nem változtatnak az álláspontjukon.

VV Éva – aki korábban szinte minden lehetséges fórumon elmondta, mennyire szeretne bekerülni a médiába és műsorvezetőként debütálni a kereskedelmi csatorna képernyőjén – nagyon kedvesnek tartja a kezdeményezést, de nem szeretne csupán egy petíció által műsorvezetői pozícióhoz jutni, sokkal jobban örült volna, ha ezt az RTL Klub önszántából, saját maga ajánlja fel neki.

Márpedig az RTL-nek esze ágában sincs Baukó Évát foglalkoztatni, Rubin Kristóf kreatív főszerkesztő szerint ugyanis az egykori Törtető csak játékosnak jó, műsorvezetőnek nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik