Szórakozás

Cselszövő szöszivel bővült a ValóVilla

Újabb szőke bombázó csatlakozott a valóságshow csapatához: VV Gergő, Seherezádé és Fecó mellett már Kinga is biztos villalakónak mondhatja magát.

Csütörtök este újabb három realityhős-jelölt mutatkozott be a ValóVilág 5 nézőinek, ezúttal a Cselszövők kategória versenyzői csaptak össze a Villába kerülésért: a mosolygó gyilkos Kinga, a bosszúálló Reni és a száguldva törtető Viki esett egymásnak az RTL Klub stúdiójában.

A lányok nem féltek a szócsatáktól, sem a pikírt beszólásoktól. Abban viszont mindannyian egyetértettek a ValóVilág az egyik legjobb ugródeszka, hogy ismertséget szerezzenek kicsiny hazánkban.

A VV5 negyedik beszavazóshow-jának a nyertese végül Kinga lett. A 22 éves bombázó hostessként dolgozik. Bármire hajlandó lenne a főnyereményért cserébe, kiváltképp, hogy rajong a plasztikai műtétekért, ha tehetné, fel sem kelne a sebészkés alól. Egy igazi hisztérikának tartja magát, mindenkire ráerőlteti majd az akaratát a Villában, de rendkívül büszke arra, hogy legalább csinosnak született; és ha a férfiakat még ez sem győzte volna meg, elárulta: egy aprócska Love feliratot rejteget a szoknyája alatt.



A VV5 eddigi három biztos lakója, GergőSeherezádé és Fecó már egy szállodában vannak, egymástól szigorúan elkülönítve. Ők is csak a szombati beköltözéskor találkoznak majd először.

A pénteki beszavazóshow versenyzői: az Összeférhetetlenek.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik