Élet-Stílus

Babát vár Alexandra Daddario

Rodin Eckenroth / Getty Images
Rodin Eckenroth / Getty Images
A 38 éves színésznő azt mondja, izgatottan várja, hogy a gyereke együtt járjon majd óvodába Margot Robbie és Hailey Bieber gyerekeivel.

Alexandra Daddario nemrég a Vogue-nak adott interjújában árulta el, hogy babát vár. Mint mondta, minden rendben halad a terhességével, ezért úgy véli, nem volna illendő panaszkodnia – elárulta viszont, hogy nem ez az első várandóssága.

Voltam már terhes. Elveszítettem. Ez hosszú és bonyolult, úgyhogy nem akarok túlságosan konkrét lenni. Az ilyen veszteségeket és traumákat nagyon nehéz elmagyarázni, hacsak nem élted át őket. Tényleg olyan módon tudok azonosulni azokkal a nőkkel, akik átélték ezeket a dolgokat, amit korábban nem értettem teljesen. Ez nagyon-nagyon fájdalmas

– osztotta meg a lappal a színésznő, hozzátéve: bár nagyon boldog volt, amikor megtudta, hogy újra várandós, nehezen dolgozta fel a dolgot, sok bonyolult érzés kavargott benne.

Daddario hat hónapon át titkolta a terhességét, mostanra viszont úgy érezte, ideje bejelentenie a hírt, hogy ne más tegye meg, például egy lesifotót készítve róla.

Mint mondta, akadtak nehézségei a Mayfair-boszorkányok második évadának forgatásán is, ugyanis rosszullétekkel küszködött: egy-egy hányás után pedig gyakran csókolózós jelenetek vártak rá.

Mindenki nagyon megértő volt az émelygő, hányó lánnyal való csókolózást illetően.

Alexandra Daddario és férje, Andrew Form 2022 nyarán házasodtak össze. Megismerkedésükkör a filmproducernek már volt két fia az exfeleségétől, Jordana Brewstertől, akiket béranya hozott világra.

A Vogue-interjúhoz készült fotók egyikét egyébként az Instagram-oldalán is megosztotta a színésznő. A kép mellett úgy fogalmazott: alig várja, hogy a gyereke együtt járhasson majd óvodába Hailey Bieber és Margot Robbie gyerekeivel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

alexandra daddario (@alexandradaddario) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik