Élet-Stílus

A Nagy Ő: Annabella szakításként élte meg, hogy Tóth Dávid nem őt választotta

TV2
TV2
Utólag már kétségei vannak, hogy jó páros lettek volna.

Az újraélesztett A Nagy Ő már véget is, a pénteki fináléban pedig kiderült, hogy a maradék két versenyző, Laura és Annabella közül melyiküket választja a műsor főszereplője, Tóth Dávid. Annak ellenére, hogy sokáig úgy tűnt, Annabellával lett legszorosabb a kapcsolata, és az utolsó este még együtt is aludtak, inkább Laurát választotta, akivel azóta különben már szét is mentek.

Kapcsolódó

Annabella a finálé után a Blikk kérdésére elmondta, mennyire csalódott volt Tóth döntésében, és arról is beszámolt, utólag már nem olyan biztos abban, hogy jó párost alkottak volna.

Mérhetetlenül csalódott voltam. Olyan volt ez nekem, mint egy szakítás. Az első időkben gyászoltam a kapcsolatunkat, én tényleg az utolsó pillanatig hittem benne, hogy Dáviddal ez tényleg örökké tarthat. Hittem abban, hogy tényleg ő lehet számomra a nagy Ő. Visszanézve a műsort azonban kicsit elgondolkodtam azon, hogy valóban sikeres lett volna-e a kapcsolatunk? Nem értettem egyet a döntésével sok esetben, és őszintén el is gondolkodtam azon egy-két alkalommal, hogy tényleg ő az az ember, aki mellett biztonságban érezhetném magam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik