Élet-Stílus

A Nagy Ő: Tóth Dávid és Laura már szakítottak is

TV2
TV2
Két hónapig tartott a nagy szerelem.

A nézők számára péntek este derült ki, hogy A Nagy Ő, Tóth Dávid végül nem Annabellát választotta, – akivel végig a legszorosabb volt a kapcsolata, sőt az utolsó éjszakát is együtt töltötték – hanem a műsorba csak később érkező 24 éves Laurát. A kajakos a végső döntésénél szerelmet is vallott a fiatal lánynak, aki azonban az nlc-nek elmondta, hogy már nem alkotnak egy párt.

Kapcsolódó

Két hónapig voltunk együtt, augusztus végéig alkottunk egy párt. Jól indult, intenzív volt, hatalmas érzelmekkel, folyamatos együttléttel. Azt hittem, tényleg ő lesz a Nagy Ő, ám ahogy teltek-múltak a hetek, éreztem, hogy vannak dolgok, amikben nagyon különbözünk. Ha valakibe nagyon szerelmes vagy, minden tökéletes, nem jönnek ki a hibák, ám egy idő után átfordulnak az érzelmek, és ekkor derül ki, hogy a hibák ellenére képesek vagytok-e együtt élni. Sokat kritizált, és részemről is voltak olyan dolgok, amik már nem annyira tetszettek benne. Egy idő után elbeszéltünk egymás mellett és arra lettem figyelmes, hogy egyre többet agyalok azon, hogy valami nem stimmel

– kezdte Laura.

Augusztus vége felé külön töltöttünk pár napot: Dávid elment edzőtáborba, én pedig a barátnőimmel a Balatonra. Amikor újra láttuk egymást, én a nyakába ugrottam, ő viszont mintha már nem ugyanaz az ember lett volna, teljesen közömbös volt. Másképp állt hozzám, ekkor éreztem, hogy valami megváltozott. Leültünk megbeszélni és a beszélgetés végére úgy döntöttünk, főleg miatta, hogy nem folytatjuk tovább. Nagyon érzelmes és jó embernek tartom, nincs bennem rossz érzés, de úgy érzem, hogy még nem kész arra, hogy megállapodjon. Ezt neki is elmondtam. Túl sok inger éri, a figyelem középpontjában van, és egyelőre sütkérezik a rivaldafényben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik