Milliók imádják a bárpultost, aki keményen elbánt a fenekére rácsapó vendéggel

A popsit paskoló nőt sokkolta a pincérnő támadása.
Kapcsolódó cikkek

Kemény leckét kapott egy New Orleans-i bárba betérő nő arról, hogy nem illik vadidegen nők fenekét csapkodni, még akkor sem, ha szorosan a testhez tapadó, vörös latexruhában vannak. Ezzel ugyanis látszólag nem volt tisztában.

Legalábbis erről árulkodott meglepett arckifejezése, miután a megpaskolt pincérnő visszakézből egy hatalmas pofont adott neki. Mindezt mobiltelefonos videó örökítette meg.

Az eset a Spirits of Bourbon nevű bárban történt, miközben egy pincérnő a hely egyik specialitását mutatta be. Egy fodrászszékben ülő vendég szájába töltött viszkit, egyenesen az üvegből, amikor egy fiatal nő lépett mellé, majd ráütött a fenekére, mintha ez teljesen természetes volna.

Jól elbánt a pincérnő a fenekét tapizó vendéggel
Az esetről készült videót látva a rendőrség a helyszínen azonnal le is tartóztatta a molesztáló férfit.

A pincérnő azonban azonnal egyértelműen jelezte neki, hogy jobb lesz, ha ezt nem csinálja. Visszakézből egy hatalmas pofont adott a nőnek, akit jól láthatóan teljesen sokkolt a pincérnő támadása. Aki a biztonság kedvéért még kettőt lekevert neki, mire a biztonsági őr közéjük állt, majd kikísérte a helyről a vendéget.

Az esetről készült videót a székben ülő Tyler Gamble a Twitter-oldalán osztotta meg, ahol már majdnem tízmilliószor nézték meg.

A pincérnő egyébként később is megmutatta, hogy nem érdemes vele szórakozni. Egy másik videón is látni, ahogy felképel egy feléje nyúlkáló vendéget, aki szintén egy nő volt.

A Spirits of Bourbun nem kommentálta az esetet az őket azzal kapcsolatban megkereső amerikai lapoknak.

Kiemelt fotó: Twitter/Tyler Gamble