Élet-Stílus

Jól elbánt a pincérnő a fenekét tapizó vendéggel

Az esetről készült videót látva a rendőrség a helyszínen azonnal le is tartóztatta a molesztáló férfit.

Hősként ünnepelnek egy amerikai pincérnőt, aki nem hagyta magát, és jól elbánt az egyik vendéggel, miután a férfi megfogdosta a fenekét. Az eset még június végén történt a Georgia állambeli Savannah egyik pizzériájánál, de csak a héten került be a hírekbe, miután a nő akciójáról készült videó felkerült a Reddit egyik oldalára.

A videón látni, ahogy a 31 éves, floridai Ryan Cherwinski megfogja az egyik asztalnál éppen rendelést intéző pincérnő fenekét, miközben elment mögötte. A 21 éves Emelia Holden azonban nem hagyta annyiban a dolgot. Azonnal a férfi után ment, majd a gallérjánál fogva megragadta, és a falhoz vágta a férfit. Majd gyorsan megkérte kollégáit, hogy hívják ki a rendőrséget.


A nő a People magazinnak elmondta: először azt hitte, hogy egyik ismerőse szórakozik vele, mert a fenékmarkolás túlságosan is intim volt. Amikor meglátta, hogy egy idegen férfi volt, el sem akarta hinni, hogy mi történt. „Nem gondolkodtam, csak cselekedtem” – mondta el Holden. Aki azzal vágta a falhoz Cherwinski, hogy „engem nem fogdosol, te rohadék”.

A kiérkező rendőröknek a férfi azt mondta, nem volt szó semmilyen tapizásról meg fogdosásról. Szerint csak az útból akarta egy kicsit arrébb tessékelni a pincérnőt, állítva, hogy alig ért hozzá. A rendőrök azonban azonnal letartóztatták a férfit, miután megnézték az esetről készült biztonsági kamerás felvételt. A férfit élettársa, és két gyermeke előtt verték bilincsbe.

Cherwinski ellen szexuális zaklatás vádjával indítottak eljárást. Az előzetes letartóztatásba helyezett férfit három nappal később 2500 dolláros óvadék kifizetése után engedték ki a fogdából, hogy szabadlábon védekezhessen az ellene felhozott vád ellen. Ügyvédje nem volt hajlandó nyilatkozni a helyi sajtónak.

Kiemelt fotó:YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik