Belföld

Letartóztatták a kazah férfit, aki halálra szurkált egy másik kamionost Soroksáron

Letartóztatta a bíróság azt a kazah kamionsofőrt, aki május elsején hajnalban meggyilkolt egy ukrán kamionost Soroksáron – tudta meg a 24.hu.

Gasz Péter, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a bíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően, szökés-elrejtőzés, és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt rendelte el a gyanúsított egy hónapos letartóztatását. A végzést mindenki tudomásul vette, így az végleges.

A 44 éves kazah férfi és a 48 éves ukrán férfi összeverekedett a Nagykőrösi úton lévő telephelyen. A kazah férfi többször is megszúrta késsel a másik kamionost. A megszurkált férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Úgy tudjuk, hogy a nemzetközi társaság tagjai sokszor kézzel-lábbal mutogatva próbáltak szót érteni egymással a telephelyen, és az elkövető és áldozata csak a tragédia napján találkozott először egymással.

Értesüléseink szerint az emberöléssel gyanúsított férfi a hallgatást választotta, és ahogy a rendőrségen, úgy a bíróságon sem tett vallomást. A bíróság elrendelte a kazah férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik