Szórakozás

Kucsera Gábor és Tápai Szabina: Pár hónapja már kibékültünk, de szerettük volna ezt egymásra és a gyerekekre koncentrálva megélni

TV2
TV2
Mindent sikerült megbeszélniük egymással, beleértve a megcsalásokat is.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina lesznek Hajdú Péter vendégei a Beköltöze péntek este megjelenő epizódjában. Az műsor előzetesből a napokban kiderült, hogy bár a kézilabdázó tavaly februárban megosztotta a nyilvánossággal, hogy férjével, aki megcsalta, hónapok óta külön élnek, a válásukat azóta sem véglegesítették.

Amikor én szerettem volna, akkor Szabina nem, amikor ő akart elválni, akkor meg én nem

– mondta az előzetesben Kucsera, elismerve, hogy valóban hűtlen volt a feleségéhez, noha ezt mindig tagadta előtte.

A műsorból most a Blikk kapott meg további részleteket, melyekkel kapcsolatban a lap azt írja:

„nincs több kérdés: Tápai Szabina és Kucsera Gábor újra egy pár”.

Pár hónapja már kibékültünk, de szerettük volna ezt egymásra és a gyerekekre koncentrálva megélni, illetve biztosan úgy érezni, hogy ezt meg tudtuk oldani

– árulták el közösen az adás felvételén, hozzátéve: mindent megbeszéltek egymással a megcsalásokat is beleértve, hogy őszintén tudjanak új fejezetet kezdeni a kapcsolatukban.

Ez volt az a pont, amikor tényleg elkezdtem újra hinni benne, mert mi igazából két évig váltunk, csak nem papíron, mert nem úgy adta az élet. Voltak titkok, amiket be kellett, hogy valljon, és amikről én már tudtam más forrásból. Volt, amin csak nevettünk, mert én másik nőre gondoltam… Mondtam is neki, hogy ne már, még vele is?

– emlékezett vissza Tápai.

Kucsera Gábor kettejük kapcsolatáról azt mondta, annak idején abban az életszakaszában volt, amikor zavarta, ha felesége hozzáért, és az is idegesítette, ha megkérdezte, hogy van, amit egy harmadik fél váltott ki belőle. Hangsúlyozta, hogy azóta ezt is sikerült tisztázniuk, a válás lehetőségével kapcsolatban pedig úgy fogalmazott:

Ez valamiért sosem következett be. Mindig megírtuk a papírokat, de sosem tudtuk beadni. Soha nem tudtuk rászánni magunkat. Könnyű vagdalkozni és egymás fejéhez vágni mindent, de amikor tényleg oda kerül a dolog, megremeg a kéz, pedig már teljesen másban voltunk mind a ketten, elmentünk egymás mellett. A mi kapcsolatunkra mindig az volt a jellemző, hogy sosem akartuk egyszerre, mindig a másik akarta épp jobban.

Kapcsolódó
Tápai Szabina a válásáról: Nekem tényleg Gábor volt a nagy ő, de tovább nem csukhatom be a szemem
Nyolc hónapja külön élnek Kucsera Gáborral, de a válókeresetet még nem adták be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik