Belföld

Brutális anyázás a Magyar Gazdaság Pártban

Igazi drámára bukkantunk, miközben az interneten és a Facebookon az országos listát (elméletileg) indító mikropártokkal kapcsolatos kutatásunkat végeztük.

Említettük ugyebár a Magyar Gazdaság Pártot, amely többek között az átgondolt haltelepítés szükségességéről és az országos kormoránprogram fontosságáról értekezik a programjában. Ezt írtuk: „a Facebookon 8 (nyolc) követőjük van, de biztosak vagyunk benne, hogy lesz ez még több is!”

Csakhogy…

Csakhogy időközben a a facebook.com/gazdasagpart mellett találtunk egy másik profilt is, méghozzá itt: facebook.com/magyargazdasagpart. Először csak az tűnt fel, hogy itt már 2750-en rajonganak, és furcsa volt, hogy mennyire előnytelenül ábrázol egy hölgyet a borítókép, aztán alaposabban megnéztük az oldalt.

Az első fotón mindjárt a borítóképen szereplő hölgy látható, méghozzá a 4K!-tól ellesett cicifedős kampányfogással, csakhogy itt teljesen más szöveg szerepel a borítón: „Azt a lusta k..va anyádat, Sodi!” És még folytatódik a szöveg, de már nem merjük idézni, nézze meg, ha meri!

Aztán még jobban belemélyedtünk, nem kellett volna. Szinte bármelyik bejegyzésben olyan fordulatokat találhatunk, mint például: „nőverésért 2 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt alkoholista”, vagy épp „élő adásban megvert amatőr pornós riporter”.

Ezt most ők tényleg komolyan gondolják? Vagy valaki meghackelte őket? Vajon mi zajlik a Magyar Gazdaság Pártban? Ha kiderül valami a szövevényes ügyről, azonnal beszámolunk róla!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik