Tech

Végre leszámolhatunk a hét főbűnnel!

Ismét az irányításunk alá hajthatjuk az apokalipszis négy lovasának egyikét! Az Amazonnak hála már a hivatalos bejelentés előtt lehullott a lepel a népszerű Darksiders-játéksorozat harmadik részéről, ami a váratlan szivárgás alapján valamikor 2018-ban kerül majd a boltokba.

A Darksiders első része eredetileg 2010 januárjában jelent meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, majd ugyanezen év őszén kijött a PC-s verzió is. A történet szerint az apokalipszis négy lovasának egyikét, Háborút (War) irányítva keveredtünk a Menny és a Pokol közti háborúba, méghozzá élvezetes, külső nézetes játékmenet közepette, ahol mindenféle túlvilági szörnyekkel kellett bajuszt akasztanunk.

Forrás: THQ Nordic

A folytatás 2014 augusztusában látta meg a napvilágot, egy másik lovassal, Halállal (Death) a főszerepben, és a Darsiders II-ben a továbbra is határozottan élvezetes harc mellett már fontos szerepet kaptak a logikai fejtörők, miközben főhősünk azon dolgozott, hogy tisztára mossa az első részben megvádolt testvére, Háború nevét, és megmentse az emberiséget a végső pusztulástól.

Megjelenésekor mindkét játék kifejezetten pozitív kritikákat kapott, ám egészen mostanáig semmit nem lehetett tudni egy esetleges folytatásról. Hivatalos bejelentésre ugyan még mindig nem került sor, viszont az Amazon kilistázta az oldalára a készülő játékot, ezzel felfedve a létezését, bónuszként pedig néhány érdekes infó és pár kép is kiszivárgott.

Forrás: THQ Nordic

A kérdéses termékoldalt azóta törölték, de a szemfüles gamerek azonnal lementették az értékes részleteket, melyek szerint a Darksiders III valamikor 2018-ban várható, PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Főhősünk a harmadik lovas, Harag (Fury) lesz, aki a sorozat történetének első női főszereplője. A vörös hajú teremtés képességeit tekintve olyan alakváltó mágus, aki minden formájában más és más fegyverrel rendelkezik, így hathatósan veszi fel a harcot a különböző szörnyekkel. A helyszín az apokalipszis utáni Föld, a feladatunk pedig, hogy leszámoljunk a hét főbűnt jelképező démoni teremtményekkel.

A Darksiders III-at az első részt is tető alá hozó Vigil Games tagjaiból alakult Gunfire fejleszti, a kiadó a jogokat birtokló, bécsi székhelyű THQ Nordic, és a szivárgást követően pedig biztosra vehető, hogy hamarosan érkezik egy hivatalos bejelentés is, jó eséllyel egy látványos kedvcsináló videó kíséretében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik