Tech

A celebek már élő videóban közvetíthetnek a Facebookon

Zuckerberg cégének legújabb fejlesztése kifejezetten a közismert emberek számára készült.

A Facebookot nemcsak mi, halandó felhasználók használjuk nap mint nap, hanem a celebek is, akik ily módon ápolnak szoros kapcsolatot rajongóikkal és természetesen folyamatosan a követői tábor növelésén fáradoznak. A Facebook legújabb szolgáltatása pedig pontosan nekik, a celebeknek készült.

A kifejezetten az ismert személyiségek számára készült Facebook Mentions alkalmazásban most felbukkant új funkció lényege, hogy a celebek mostantól akár már élő videóközvetítést is készíthetnek arról, hogy hogyan ébrednek reggel az ágyban, hogy napközben milyen helyeket keresnek fel a városban, vagy például, hogy este milyen koncerten vesznek részt.

Az élő közvetítéséek megtekintéséhez nekünk már nincs szükségünk semmilyen különleges szoftverre, a videók ugyanis egyszerűen felbukkannak a Facebook hírfolyamunkon, mind számítógépen, mind pedig mobil kütyükön. Akkor sincs baj, ha véletlenül lecsúszunk egy élő közvítetésről, a rögzített videókat ugyanis akár a későbbiekben is bármikor meg lehet tekinteni. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Facebook vajon mikor indít hasonló szolgáltatást a normál felhasználók számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik