Szórakozás

Courtney Love szerint Lily James szégyellhetné magát a Pamela Andersonról készülő sorozat miatt

Victor Boyko / Getty Images for Balmain
Victor Boyko / Getty Images for Balmain
Kifejezetten irtózik a sorozat gondolatától.

Courtney Love május 16-án Facebook-oldalán írt egy dühös posztot, amiben elég egyértelműen fejezte ki nem tetszését a Pam & Tommy címmel ellátott, most készülő sorozattal kapcsolatban, mivel az szerinte nagyon nem tesz jót barátnője, Pamela Anderson mentális egészségének. A sorozat eredetileg arról szól majd, hogyan sikerült ellopni Anderson és akkori férje, a rocksztár Tommy Lee szexvideóját, ami később körbejárta az egész internetet.

Kapcsolódó
„Amikor Tommynak rossz kedve volt, egy szál kalapban elé álltam, ő pedig szétszedett”
Bálványból Guinness-rekorder lett Pamela Andersonból azután, hogy nyilvánosságra került a Tommy Lee-vel közös, 1995-ben készült szexvideója. Hogyan és miért lett ekkora „siker” a felvétel?

Az azóta törölt Facebook-posztban Love állítólag leírta, mennyire zavarja, hogy hasznot húznak a barátnője szenvedéséből. Azt is leírta, éppen a stúdióban volt, amikor nyilvánosságra került, ő akkor vette fel a legújabb albumát.

Mindenki, az egész stáb, a producerek, a tulajok, a technikusok a stúdióban, mindenki a szexvideót nézte. Undorító volt, mindenkit azonnal kiiktattam a közelemből, aki szóba hozta a témát. Teljes mértékben tönkretette a barátom, Pamela életét. Egyébként meg, szégyellje magát ez a Lily James, akárki is legyen

– írta a posztban. Egyébként a sorozatot sem Pamela Anderson, sem Tommy Lee nem kommentálta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik