Kultúra

Sorozat készül Pamela Anderson és Tommy Lee kapcsolatáról, és az első fotó túl tökéletes

David Livingston / Getty Images via AFP
David Livingston / Getty Images via AFP

Lily James és Sebastian Stan közös fotója, mely az érkező Pam & Tommy című Hulu-sorozat kapcsán került fel a világhálóra, olyan tökéletes szereposztásról tanúskodik, amire ritkán látunk példát: a két színész megtévesztésig hasonlít az egykori sztárpárra, Lily James átalakulása különösen kirívó, íme:

A sorozatot egyébként Seth Rogen és Evan Goldberg fejleszti, Rob Siegel a forgatókönyvíró, a rendező pedig az Én, Tonya című filmet is jegyző Craig Gillespie, a forgatás pedig már áprilisban elkezdődött, de hogy mikorra készül el, azt egyelőre nem közölték. A sztori a pár hírhedt szexvideójának kiszivárgását követő eseményekről mesél majd, a fickót, aki megkaparintotta a videókat, maga Rogen játssza majd. Pamela Anderson és Tommy Lee 1995 és 1998 között voltak házasok, két gyerekük született. Egy tweetelő egymás mellé is tette a két képet, csak hogy könnyebb legyen az összevetés, bal oldalon a sorozatból származó kép, jobb oldalon az eredeti:

A híres mellbimbóharapós kép megismétléséért  egészen oda van az internet, ahogy a sorozatból kiadott további fotókért is, van, aki megjegyezte, hogy a sminkesnek, aki Lily Jamest Pamela Andersonná alakította, már most oda kellene adni az Emmyt. Nem vitatkozunk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik