Szórakozás

Fodor Zsóka: Az édesanyám 100 évig élt, nekem is megvan erre az esélyem

A Barátok Közt néhai Magdi anyusa azért hagyta el a sorozatot, hogy több ideje jusson magára, most mégis úgy érzi, hogy fogytán van belőle.

A sorozatból éppen azért léptem ki, hogy legyen időm, de most úgy érzem, abból van a legkevesebb. Persze, nem csak ez volt az oka, hiányzott a közönséggel való kontaktus is. Sajnos az előadásaimból már le kellett adnom párat. A szervezetem halványan jelzi, hogy elég volt a sok vidéki munkából. Szeptembertől ezért csak kevés vidéki előadást vállalok

– kezdte a Borsnak Fodor Zsóka, aki nem panaszkodhat egészségére, hiszen nyara is sűrű lesz, ám a 75 éves színésznő bírja szusszal.

Befizettem egy társas utazásra, jövő héten utazunk a testvérbarátnőmmel Szentpétervárra. Aztán Örvényesen, a mobilházamban töltök 2-3 napot. Aztán egy kis fellépés, majd egy hétre elmegyek Albániába. Aztán Pécsett és Egerben is játszom, majd augusztusban az ügyvéd barátnőmmel vágunk neki Svájcnak. Közben négy országot is megnézünk, míg a barátaim a lakásomban nyaralgatnak.

Fodor Zsóka már hálás, hogy prostiügybe keverték
A színésznőnek jól jött az ingyen reklám.

Fodor egyébként évekkel ezelőtt megvált káros szenvedélyétől is, így ennek és a genetikának köszönhetően bízik abban, hogy hosszú élete lesz.

Hetvenöt évesen ez ember már elgondolkodik, hogy több van mögötte, mint előtte. Azért nem napi gondolatom ez, édesanyám például 100 éves koráig élt! Öt éve leszoktam a dohányzásról is, minden esélyem megvan a hosszú életre, de addig is, amire van módom, szeretném megismerni a világból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik