Szórakozás

Fodor Zsóka már hálás, hogy prostiügybe keverték

Néhány hónapja még bosszankodott a színésznő, amiért azt terjesztették róla, hogy futtatással egészíti ki a jövedelmét, de ma már hálás a kamuhír írójának. Fodor Zsóka még év elején beszélt arról, hogy barátai aggódva és sírva hívták fel telefonon, hogy állítólag letartóztatása felől érdeklődjenek, egy online blogon ugyanis prostiügybe keverték a nevét.

Amikor megjelent ez a hír, az összes fórum megkeresett, hogy igaz-e a dolog. Persze kiderült, hogy az egész kamu, és sokáig gondolkoztunk azon, hogy perre vigyük-e ezt az ügyet, de végül abban maradtunk az ügyvédemmel, hogy hagyjuk az egészet a francba

– kezdte a Borsnak a színésznő, aki azóta csak profitált a hazugságból, hiszen sokkal többen látogattak el arra a darabra, amiben madame-ot alakít.

Akkora népszerűséget csinált nekem ez kamuportál, hogy megölelgetném azt, aki kitalálta ezt az egészet. Úgy érzem, valamiféle irigység és rosszindulat váltotta ki a cikket, de szerencsére a pokol kapuja jó szándékkal van kikövezve. Persze az elején bosszankodtam, hogy futtatónak kiáltottak ki, de ma már hálás vagyok az ingyen reklámért. Egyébként a blog már megszűnt egy ideje, és sehol sem lehet fellelni azt az írást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik