Szórakozás

Apróbb égés volt a ma reggeli Mokkában

Csütörtök reggel a Mokka vendége volt Pintér Tibor és új barátnője, Ács Beatrix is. Utóbbinak szóba került egy korábbi kapcsolata is, majd amikor Demcsák továbblépve arról kérdezte, hogyan ismerkedtek meg [Pintér Tiborral], ő belekezdett a hollywoodi exférj sztorijába.

Pintér Tibor másfél évvel ezelőtt vált el feleségétől, azóta csak a munkának élt, de nemrégiben rátalált a szerelem Ács Beatrix személyében. A színész első nyilvános tévés szereplésük alkalmával, a Mokkában elárulta, hogy őrült gyorsan történik minden közte és az új párja között, két hónap alatt alakult ki a kapcsolat. Beáról kiderült, hogy Amerikában és Koreában korábban szupermodellkedett, és már kétszer elnyerte “A világ legjobb testű modell” díját is.

Kicsit félreértelmezte viszont Demcsák kérdését, aki arra volt kíváncsi, hogyan találtak egymásra. A műsorvezetőnőnek akkor sem tűnt fel, hogy Ács nem Pintérről beszél, amikor a (volt) szerelme magyar gyökereiről beszélt és hogy őt az a világ nem érdekli.

Mármint hogy mi hogy ismerkedtünk meg?!

– szólt közbe Pintér, mire Demcsák azt mondta: persze, hogy ő arra volt kíváncsi.

Szebenit annyira sokkolták a történtek, hogy a száját is eltakarta.

Hallgatom, hallgatom, mondom úristen, hova fogunk kilyukadni. Nem mertem megszólalni!

– szörnyülködött, majd megkérte a vendégeket, ugorjanak át a temetőbe: Ács és Pintér ugyanis ott találkozott először személyesen. Az interneten már ismerték egymást, ugyanis Pintér korábban bejelölte a nőt Facebookon.

Azért valljuk be, nem az ördögtől való, hogy a férfitársadalom tagja bejelöl egy szép nőt Facebookon

– indokolta lépését.

A gyönyörű nő nehéz időszakon van túl, nemrég meghalt az apukája. Az új pár mesélt az első randijukról, aminek alkalmával együtt látogattak ki a temetőbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik