Szórakozás

Pintér Tibor a temetőben járt új barátnőjével az első randijukon

A színész fájdalmas időszakot tudhat maga mögött. Másfél éve szakítottak második feleségével is, azóta pedig csak a munkának szentelte életét. Most azonban újra boldog Pintér Tibor, aki két hónapja, a közösségi oldalán kezdett el beszélgetni új párjával.

Körülbelül két éve figyeltem fel rá a kö­zösségi oldalon, de két hónapja, életem egyik legnehezebb időszakában kezdtünk el kommunikálni. Mondta, látott az Édes életben, és mennyire elismeri a munkásságom, az életem.Végül megbeszéltünk egy találkozót

– kezdte a Borsnak a színész, aki rendhagyó első randit szervezett. Barátnőjével a temetőbe látogattak ki november 1-jén.

Tenya elénekelte édesapám sírjánál a Honfoglalás című dalt. Hihetetlen erős kötelék alakult ki közöttünk abban a pillanatban

– mesélte Ács Bea, akinek a neve ismerősen csenghet. Ő az a lány ugyanis, akit néhány éve a világ legszexibb testű nőjének választottak.

Nem meglepő, hogy a színész csak dicshimnuszokat zengve tud beszélni Beáról.

Ez a nő nagyon szép. Ez a nő nagyon okos. Ennek a nőnek hatalmas szíve van. Meg is ijedtem az elején: ez tényleg igaz? Hihetetlen, mennyi mindenhez ért, és hihetetlen, mennyire összefonódik az éle­tünk a szakmánk miatt is. Álomszerű és meseszerű ez az egész, mintha az égből küldték volna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik