Szórakozás

Sebestyén Balázs durván beszólt a Class FM tulajdonosának

Michael  McNutt szerdán már azt üzente, hogy a továbbiakban is várják a mikrofon mögé a Morning Show készítőit.

Bár szerdán reggel elköszönt a Morning Show stábja a Class FM hallgatóitól, tovább folyik az adok-kapok a frekvenciáját veszítő rádió tulajdonosa és Sebestyén Balázsék között.

Kedden még arról adott ki közleményt a Class FM, hogy szerdától csak válogatást sugároznak a Morning Show korábbi adásaiból és azt állították, Sebestyén Balázs a tévés munkáira kíván koncentrálni, amihez sok sikert kívántak neki. A műsorvezető azonban ezt hazugságnak nevezte, azt mondta, szeretnék a másnap reggeli adást is megtartani, amire végül lehetőséget is kaptak. Ebben elbúcsúztak a hallgatóktól.

Szerdán délután viszont a Blikk szerint már ezt üzente Michael McNutt, a rádió tulajdonosa:

Kedves Balázs! Ahogy ma többször említetted, számítasz tőlem egy levélre, lehet, hogy nem pont erre. Mi, a hallgatók, a kollégáid várunk holnap, holnapután és azután bármikor, hogy szórakoztassatok bennünket a Morning Show-val. A mikrofon Rátok vár.

A műsorvezető a Facebookon küldött választ:

Kedves Michael! Már így is nevetség tárgya vagy, hogy hazugságokat állítasz egy sajtóközleményben, majd kirúgod az embereidet, aztán amikor ez túl nagy port kavar, akkor megijedsz és könyörögsz nekik, hogy inkább jöjjenek vissza és készítsenek műsort… Úgyhogy szerintem hagyd abba ezt a csiki-csuki játékot, mert lassan senki nem tud már komolyan venni, és így a megmaradt hallgatókat is elveszíted.

Az egyelőre még nem világos, folytatódik-e valahol a Morning Show, de Sebestyén Balázs a 24.hu-nak azt mondta, az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Rádió 1 is elgondolkodtató lehetőség számukra, más nagy vételkörzetű rádió híján.

Hogy miért kell elhallgatnia a Class FM-nek és mi fog történni ezután, azt itt foglaltuk össze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik