Média

Nincs többé élő Morning Show a Class FM-en

A 24.hu információját a rádió sajtósai is megerősítették.

November 19-ig tart a Class FM frekvenciaszerződése, de mivel a Médiatanács új pályázatot ír ki a frekvencia hasznosítására, a rádiót működtető Advenio Zrt. pere pedig csak december végén kezdődik, tudható, hogy a rádió már csak néhány napig maradhat az éterben. A mai nap váratlan fejleménye viszont, hogy a 24.hu információja szerint Sebestyén Balázsék műsora, a Morning Show a héten már nem jelentkezik új adással.

Az ügyben megkerestük a rádió sajtóügynökségét is, akik egy közleménnyel ismerték el, hogy valóban nem jelentkezik többé a Morning Show. A november 19-i lekapcsolási időpontig ismétlőválogatást adnak Best of Morning Show címmel.

Azt írják, a rádió műsorvezetőinek, így a Morning Show csapatának szerződése 2016. december 31-ig él a ClassFM-mel. A rádió vezetése ugyanakkor a közlemény szövege szerint tudomásul veszi, hogy

Sebestyén Balázs a televíziós munkáira kíván koncentrálni és mostantól minimalizálja rádiós szereplését.

Közleményükben azt írják, hogy november 19. után is a rádiótól megszokott minőségi műsorszolgáltatást nyújtják majd.

Közölték azt is, hogy a ClassFM jelenleg azokat a szükséges változtatásokat hajtja végre, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a jövőben is megfeleljenek a hallgatók igényeinek. A Morning Show a műsorstruktúra része marad.

Hallgatóink jelenleg is több platformon, eszközön illetve szolgáltató igénybevételével hallgatnak zenét (pl. Spotify, stb.). A ClassFM továbbra is elérhető a classfm.hu oldalon, valamint a T-Home és UPC set-top boxokon keresztül az otthoni szolgáltatási csomagokban is. Ennek köszönhetően a hallgatók  minden olyan telefonon, számítógépen, televízión és mobil eszközön keresztül hallgathatják tovább a ClassFM adását, amely wifi vagy 3G-képes, illetve ahol kábelszolgáltatás elérhető

– írják.

Michael McNutt, a Sláger Zrt. többségi tulajdonosa, az Advenio Zrt. tulajdonosa hozzátette:

Minden tiszteletünk és elkötelezettségünk a Morning Show jelenlegi  műsorvezetői iránt. A rádió vezetésének állásfoglalását követve, a hét további részében – az analóg adás november 19-i befejezéséig – Best of Morning Show-t hallhatnak a hallgatók a reggeli műsorsávban. Balázsnak, Ferinek és Janinak sok sikert és jó egészséget kívánunk!

UPDATE: Sebestyén Balázs hivatalos Facebook oldalán reagált a Class FM sajtóközleményére, amiben azt állítja, a rádió minden szava hazugság, a Morning Show csapata ugyanis nem önszántából hagyja ott idő előtt a műsort, a vezetőség döntött az elbocsátásuk mellett.

Ha nem érti, mi folyik most a Class FM-en, és mi lehet a folytatásban, ide kattintson részletes magyarázó cikkünkért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik