Szórakozás

Sebestyén Balázs: A Class FM hazudik

Váratlan közleményt adott ki ma délután a Class FM sajtóügynüksége, amiből kiderül, hogy holnaptól már nem hallhatják a rádióhallgatók a megszokott formában a Morning Show-t. November 19-ig ugyanis már csak ismétléseket sugároznak Best of Morning Show címen.

A közleményben azt is kiemelik, hogy a műsorvezetők szerződése ugyan december 31-ig él, de elfogadják, hogy Sebestyén Balázs a rádiózás helyett inkább a tévés munkáira szeretne koncentrálni.

Sebestyén Balázs minderre Facebook oldalán reagált. Közölte, hogy a sajtóközlemény teljes egészében hazugság. Kollégáival, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival ugyanis egyáltalán nem terveztek visszavonulni, nem ők akartak idő előtt felállni. A vezetőség kedd reggel, egy levélben értesítette őket arról, hogy szerdától már nincs szükség a munkájukra.

Egyetlen szóval tudnám illetni az egykori rádióm, a Class FM friss közleményét, az pedig az, hogy hazugság. Én ma kaptam egy levelet, amiben az volt, hogy holnaptól már nem kell bemennünk a Morning Show-ba. Mi nagyon szerettük volna kitölteni és végigcsinálni a szerződésünket, és becsülettel és tisztességesen elköszönni tőletek. NEm kívánom a rádiós szereplésemet minimalizálni. Olyannyira nem, hogy még nagyobb erővel szeretnék rádiózni. Egyelőre erről többet nem mondhatok, de figyeljetek bennünket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik