Szórakozás

X-Faktor: Kizárták a verekedő Kristófot a versenyből

Az RTL Klub tehetségkutatójának mentorai nyáron válogatták be versenyzőiket az X-Faktor élő adásaiba, Puskás Peti csapata azonban még a start előtt változik. Mint ahogyan arról beszámoltunk, a különc Petics Kristóf egyik éjszakai mulatozása után, a rendőrségen töltötte az éjszakát, miután összevert egy külföldi férfit.

Balhéját a csatorna már nem nézhette tétlenül, ezért komoly döntést hoztak és kizárták a versenyből. Az X-Faktor kreatív producere, Schiwert-Takács László a Blikknek elmondta, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy Kristóf viselkedése nem volt megfelelő.

Nem ez a verekedés volt Kristóf első balhéja a beköltözés óta, több szóbeli figyelmeztetést is kapott korábban. Az X-Faktor versenyzői a felkészülés időszakában együtt laknak. Ő fegyelmezetlenségével, italozásával, hajnali vircsaftjaival sokszor zavarta a többiek pihenését, az állandó fáradtság pedig a próbák és a produkciók rovására megy, amit nem engedhetünk meg. A verekedése volt az utolsó csepp a pohárban. Mentorával, Puskás Petivel egyetértésben döntöttünk úgy, hogy nem folytathatja a versenyt, bármennyire tehetségesnek is tartjuk. Nem kívántuk kockáztatni, hogy erőszakosságának a versenyzők valamelyike essen áldoza­tául. Sajnálom, hogy ő nem érti meg, mi a baj a viselkedésével. Élete legnagyobb lehetőségét játszotta el szerintem.

A 19 éves Kristóf megdöbbent a döntéstől, értetlenül áll a történtek előtt.

Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen komoly következményei lesznek a tettemnek. Azt mondták, hogy ilyen habitussal nem vagyok képes ezt végigcsinálni, és nem akarnak velem dolgozni. Nem értem, hiszen civilként kerültem bajba, nem a műsor miatt. Nem vagyok kiszámíthatatlan, pedig azzal is érveltek, veszélyt jelentek az X-Faktorra

– mondta az énekes, akit a szülei pszichológushoz küldenének.

Sokszor nem értik, mi a baj velem, miért kerülök sokszor balhéba, ezért is szeretnék, ha pszichológushoz mennék. Nem hiszem, hogy ez megtörténik, mert nincs nagy probléma, csak néha nem tudom verbálisan megoldani a konfliktusaimat.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki tölti be Petics Kristóf helyét a “fiúk” csapatában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik