Szórakozás

X-Faktor: Lecsukták Petics Kristófot, mert összevert egy férfit

Petics Kristóf, az idei X-Faktor legmegosztóbb versenyzője hamar a figyelem középpontjába került. A 19 éves szőke aktmodellel egyik mentor sem tudott igazán mit kezdeni, végül Puskás Peti beválogatta a csapatába, így jövő héten elvileg már az élő show-ban bizonyíthat. Jelen állás szerint azonban nem biztos, hogy fellép majd, mivel rendőrségi eljárás folyik ellene testi sértés miatt.

A továbbjutás után Kristóf – akárcsak a többi versenyző – felköltözött Budapestre, és megkezdte felkészülését az első élő show-ra. Egyik este a fiú elment egy szórakozóhelyre, ahol ittas állapotban lányokat inzultált. Mivel Kristóf többszöri figyelmeztetés ellenére sem hagyta abba a lányok zaklatását, a biztonsági őrök kidobták őt a szórakozóhelyről. Az egyik lány ismerőse, egy külföldi fiú Kristóf után ment, és csúnyán összeverekedtek. Kristóf felülkerekedett, és nyolc napon belül gyógyuló sérülést okozott az „ellenfelének”. A kiérkező mentők hivatalból kihívták a rendőröket, akik bevitték Kristófot az őrsre, és bent tartották éjszakára.

“Már ittas voltam, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy külföldi srác elkezd lökdösni. Nem tudom, hogy én tetszettem neki, vagy a lányok, akikkel buliztam, de nagyon kellemetlen volt a helyzet. Odajöttek a biztonsági őrök, és szétszedtek minket. Ideges lettem, ezért elindultam kifelé, hogy szívok egy kis friss levegőt, ám ekkor agresszívan, hátulról átkarolt a srác. Megfordultam, és kétszer ököllel a szeme közé ütöttem. Földre zuhant, ám még utána is ütöttem. Valójában ez önvédelem volt, mert tudtam, ha feláll, és nekem jön, kettétör. Annyira elborult az agyam, hogy nincs is meg minden részlet, de valaki leszedett róla. Bevittek a közeli kapitányságra, ahol nagyon kedvesek voltak velem. Nevettek, hogy egy ilyen törékeny, fiú mint én hogyan lehet ilyen har­cias. Mondták, ha nyolc napon belül gyógyuló sérülést okoztam, akkor akár felfüggesztett börtönbüntetést is kaphatok, de az semmi, attól nem tartok”

– mondta a Blikknek a saját verzióját Kristóf, akit egyébként korábban már veréssel fenyegettek meg külseje miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik