Szórakozás

X-Faktor: Megvan a 12 döntős versenyző, de még komoly változás is jöhet

Szombaton este kiderült, kik azok a versenyzők, akik a 25 év felettiek és a zenekarok kategóriájából már biztosan ott lesznek a jövő heti első élő show-ban, vasárnap este pedig a lányok és a fiúk is megmérettettek.

Elsőként Puskás Petin volt a sor, hogy döntsön, a fiúk közül kiket is juttat tovább. A döntésében öccse, Puskás Dani volt segítségére, aki egy-egy versenyző kapcsán elgondolkodtatta az X-Faktor mentorát. Végül úgy döntöttek, hogy a fiúk kategóriájából Dánielfy Gergő, Gorbunov Dmitrij és Petics Kristóf jut tovább a mentorházból az élő showba.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Tóth Gabi mentorházában pedig Lotfi Begi segített kiválasztani azt a három lányt, akik tovább jutottak az élő show-ba. Mivel a táborban több lány produkciója is csalódást okozott Tóth Gabinak, az X-Faktor női mentora nagyon izgult versenyzőiért. Aggodalma azonban hamar elszállt, hiszen a lányok közül mindenki a maximumot hozta ki magából a mentorházban. Tóth Gabi végül úgy döntött, hogy Jáger Kingát, Opitz Barbarát és Vince Aliz Lizát viszi tovább magával.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Az adás végén aztán azt az infót is megtudhattuk, hogy Petics Kristóf az elmúlt hetekben verekedésbe keveredett, aminek következtében egy ember kórházba is jutott, ezért pedig őt letartóztatták. Ez pedig komoly döntésre kényszerítette mentorát és a műsor készítőit, de hogy mi is volt ez, azt egyelőre még nem árulták el.

Úgyhogy szigorúan csak a jelen állás szerint az alábbi produkciók jutottak be a 2016-os X-Faktor élő showjába:

Gáspár Laci és a 25 év felettiek:
Balogh Eszter
Fejes Szandra
Ónodi János

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

ByeAlex és a zenekarok:
Ham Ko Ham
Jaggers
Soulbreakers

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Tóth Gabi és a lányok:
Jáger Kinga
Opitz Barbara
Vince Aliz Liza

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Puskás Peti és a fiúk:
Dánielfy Gergő
Gorbunov Dmitrij
Petics Kristóf

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik