Szórakozás

Farm Gergő: Gondolom, az adósok börtönébe kerülök

Vasárnap végre eldőlt, hogy a tíz hétig tartó tanyasi lét után ki nyeri meg a reality 20 millió forintos fődíját. A három finalista közül elsőként Cintia esett ki, a két fiú, Gergő és Gábor pedig az utolsó pillanatig bízott abban, hogy a nézők győzelemre vezetik őket szavazataikkal.

Végül a nyeremény Gáboré lett, aki a szavazatok 61%-át birtokolta, Gergő azonban teljesen magába zuhant a csalódottságtól. Ezt el is mondta a műsorvezetőknek, miután elhagyta a Farmot. A hogyan továbbra pedig nem is tudott választ adni, ugyanis a pénznyereményre alapozta jövőjét.

Nincs otthonom, nincs hová hazamennem. Brigihez remélem, hogy mehetek. Egyébként meg nem tudom mi lesz, gondolom az adósok börtönébe kerülök. Vagy a fene tudja

– mondta reményvesztetten.

Az mondjuk egyelőre kérdéses, hogy a háromgyerekes Brigi befogadja-e otthonába Gergőt, miután az az utolsó napon eléggé összemelegedett Cintiával a paplan alatt. A kommentelők nagy része egyébként éppen ennek az incidensnek tulajdonítják azt, hogy a kutyás farmer elvérzett a döntőben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik