Szórakozás

Farm: Gyengülni látszik Gergő és Brigi kapcsolata

24.hu
24.hu

2016. 05. 26. 20:58

Gergő volt az utolsó, aki vendéget fogadhatott a Farmon. Hozzá édesapja érkezett, akinek a csütörtöki adásban több dologról is kikérte a véleményét, köztük barátnőjéről, Brigiről, aki kiesése miatt néhány napja már a tanyától távol várja párja hazaérkezését. Gergő kíváncsi volt, hogy édesapja mit gondol Brigiről, ám valószínűleg nem azt a választ kapta, amire számított: a férfi sokat sejtető arckifejezéssel arra kérte fiát, hogy majd inkább később beszéljék meg ezt. Gergő egyébként azt is elárulta édesapjának, hogy gondolkodik azon, hogy legalább egy jelet magára pakoltasson, hogy aztán párbajra vihesse Attilát és móresre tanítsa. Az apukája azonban nem akart állást foglalni, fiára bízta a döntést.

Gergőhöz ezután egy másik meglepetés vendég is érkezett, Ada személyében, aki egy estét töltött a Farmon. A műsorvezető kíváncsi volt, hogy Gergőnek milyen érzelmei vannak Brigi iránt, és érdekes felfedezést tett a turbékoló pár kapcsolatát illetően. Amikor elsőként rákérdezett, hogy Gergő szerelmes-e barátnőjébe, a fiú azonnal igennel válaszolt, ám az első keresztkérdésnél már elbizonytalanodott.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Speaker giving a talk on corporate Business Conference. Audience at the conference hall. Business and Entrepreneurship event.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.