Szórakozás

Álmilliárdos verte át Hajdút

A férfit még saját műsorába is meghívta a TV2 műsorvezetője.

Egy Magyarországról Angliába költözött férfi azzal kereste meg Hajdú Pétert, hogy ő nyerte meg az angol eurólottó főnyereményét. Azt ígérte, erről csak egyszer, a Frizbiben mesél majd. Hajdút érdekelte a sztori, kifizette a férfi repülőjegyét, aki a műsor szombati felvételén elmesélte, hogy itthon nem tudta valóra váltani az álmait, ezért ment 2008-ban külföldre szerencsét próbálni.

Fotó: TV2

Ám Hajdú Péter a Vasárnapi Blikknek elárulta, már az elején is gyanakodva állt a történethez, így a sikertörténetből végül leleplezés lett. “Engem nem lehet csak úgy felültetni, készültünk a leleplezésre. Arra voltam kíváncsi, hogy Viktor meddig megy el a történetben. A kollégáim felhívták az angol eurólottó munkatársait, amiről egy hangfelvétel is készült. Ebből kiderül, hogy ha van nyertes a lottón, akkor azt a honlapon is feltüntetik név nélkül. Viktor esetében erről nem volt szó, hiszen még hetekkel az állítólagos nyerőszámok után is csak halmozódott a főnyeremény összege. Kijelenthetjük: ő nem nyert” – mondta a lapnak a műsorvezető.

A Bors kiderítette, hogy az álmilliárdos nem más, mint Kozsó egykori táncosa, Vic. A fiú 2008-ban, az utolsó fillérjeiből ment ki Londonba, ugyanis állítása szerint itthon nem fizették meg a munkáját. “Épp a Get Lucky (Legyen szerencséd! – a szerk.) számra készítettem táncos videót a kocsimban, és bementem egy boltba. Ott volt kiírva, 18 millió font, Get Lucky, Legyen szerencséd. Ez egy isteni jel volt! Hihető volt a történet, különben nem hívtatok volna meg, nem fizettétek volna ki a repülőjegyemet, nem lennék itt” – tette hozzá Nyics Viktor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik