Szórakozás

Hajdú Péter nem nyert a trafikpályázaton

Hajdu-Peter(650x433)(1).jpg (Hajdú Péter)
Hajdu-Peter(650x433)(1).jpg (Hajdú Péter)

Mr. Frizbi a Facebookon tudatta rajongóival a hiánypótló információt, miszerint nem lesz trafiktulajdonos. Hajdú szerint szó sincs mutyiról.

Bár mindeddig fogalmunk sem volt arról, hogy Hajdú Péternek trafikra fáj a foga, a műsorvezető a közösségi portálon tette közzé az alábbit: “Akkor tessék, csak nektek: mi nem kaptunk trafikot!”

Kapásból mi sem vágtuk, hogy miért az infó, de a nemrégiben Orbán Viktorral kedélyesen csevegő tévés poszt alatti bejegyzése mindent megmagyaráz. “Csendesen jegyzem meg, hogy emiatt senkit sem hibáztattunk és nem kiabáltuk, hogy bunda volt az egész. Nyilván voltak a miénknél jobb pályázatok. Ennyi történt!”

A TV2 producere a Velvetnek elárulta, törökbálinti delikát üzletükben szerettek volna kialakítani egy leválasztott részt a dohánybiznisznek, de mivel előzetesen nem tájékozódott arról, hogy milyen szándékkal és kik részére írták ki a pályázatot, nem lepődött meg, hogy végül nem nyert trafikot.

“Az eredeti szándék fényében teljesen joggal nem nyertünk. Én nem ebből élek, nyilván sokkal szerencsésebb, hogy olyan ember kapta meg, akinek tényleg a megélhetéshez van erre szüksége” – magyarázta a showman a portálnak.

A műsorvezető hozzátette: nem is bánja, hogy nem nyertek a pályázaton, így legalább nem velük példálóznak a címlapokon.


Fotó: TV2


Ajánlott videó

Olvasói sztorik