Szórakozás

Vígyázat! Ál-Kocsis Tibi a láthatáron

Kocsis Tibor (Kocsis Tibor)
Kocsis Tibor (Kocsis Tibor)

Álomgázsit és ötcsillagos szállodát ígértek a csalók a Gipsy King Dance tánccsoport tagjainak, ha szerepelnek Kocsis Tibi új klipjében.

Már-már lincshangulat alakult ki Endrefalván, ahol egy ál-Kocsis Tibi hónapokig hitegette a Gipsy King Dance tánccsopoprt tagjait. A csoport vezetője a Facebookon kapott felkérést az X-Faktor győztesének új klipjében való szereplésre, ám már biztos, hogy ez sosem fog megvalósulni.

Fotó: RTL Klub

“Ötvenezer forint előleget, majd napi további ötvenezret ígértek nekünk a forgatásért. Két hetet kellett volna dolgoznunk, ez idő alatt pedig ötcsillagos szállodában laktunk volna” – mondta a Fókuszban Szőrös Zoltán.


Az átverésre egy hónap után derült fény, amikor az egyik türelmetlen táncos a valódi Kocsis Tibónak írt levelében érdeklődött a forgatásról. Az énekes nagyon megdöbbent a hír hallatán, és azonnal lépéseket tett a megoldás érdekében. A tánccsoporttól elnézést kért, ügyvédjével pedig beperelte az ál-Kocsis Tibort. Bár kiderült, hogy a leveleket nem Tibó írta, fontosnak érezte, hogy személyesen beszéljen azokkal, akiket az ő nevében csaptak be. “Ez egy veszélyes dolog! Nagyon résen kell lenniük az ismert embereknek, meg azoknak is, akik csetelni kezdenek velük” – vélekedik az énekes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik