Szórakozás

Ők lehetnek az X-Faktor új mentorai

X-Faktor-mentorok(960x640).jpg (X-Faktor, mentorok)
X-Faktor-mentorok(960x640).jpg (X-Faktor, mentorok)

Győztesből lesz mentor? Egyre több a találgatás azzal kapcsolatban, hogy az X-Faktor eddigi két megüresedett mentorhelyét, Keresztes Ildikó és Malek Miklós székét ki veszi át az új szériában.

A rockénekesnő pozíciójára Tóth Gabi a legesélyesebb, azonban a zeneszerző döntnöki posztja még betöltetlen. A Vasárnapi Blikk úgy tudja, valószínűleg a tehetségkutató első két szezonjának győztesei közül kerül ki az új mentor. Vastag Csaba és Kocsis Tibor nagy tapasztalatot szereztek az eltelt évek során.

Az X-Faktor előző szériáinak mentorai (Fotó: RTL Klub)

Az X-Faktor kreatív felelős szerkesztője, Schiwert-Takács László nem tagadta a lap értesüléseit, megerősítve, a két fiatalember neve rajta van azon a bizonyos listán, ahonnan kikerülnek végül a mentorok.

“Igen, készült egy lista a lehetséges mentorokról, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy új zsűritag, illetve tagok lesznek az X-Faktor 2013-as évadában. Ezen a listán számos ismert zenész, zenei producer szerepel, olyanok, akik méltó módon tudják pótolni a show-t sikerre vivő, kiváló mentorokat. Felmerültek az első két évad győzteseinek nevei is, mindkettő népszerű és sikeres előadó, számos slágerrel, klippel, sok-sok koncerttel a hátuk mögött. Jó a kommunikációs készségük és nagyon közvetlen személyes tapasztalattal bírnak arról, mit kell csinálni ebben a műsorban, hogy az eredményre vezessen. Ugyanakkor a mentorok személyére vonatkozóan még nem született végleges döntés, ha eljön az ideje, az RTL Klub be fogja jelenteni, hogy kik pótolják a műsorból távozókat” – nyilatkozta Schiwert-Takács László.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik