Szórakozás

Éjjeli menedékek

Megnyitották a melegedőhelyeket, ahol az autósok teát és szendvicset kapnak. Az utakon rekedt utasok kiszabadítása folyamatos.

Megnyitották Fejér megyében a kijelölt melegedőhelyeket. A rendőrség a kritikus útszakaszokról – ahol jelentős kocsisor torlódott fel – a közeli településekre tereli a forgalmat, ahol megállítják az autósokat.

A gépkocsik utasait az adott települések melegedőhelyeire kísérik. Az emberek ellátásáról a katasztrófavédelem intézkedett, szendvicseket és teát vittek minden szükségszállásra. Az utakon rekedt utasok kiszabadítása folyamatos, a mentésben a fővárosi, szigetszentmiklósi, érdi és gödöllői hivatásos tűzoltók is részt vesznek-olvasható a Fejér Megyei Védelmi Bizottság operatív munkaszervezetének közleményében.

Szükségszállások:
Székesfehérvár (Sziget Utcai Általános Iskola, Civil Központ (volt Technika Háza), Enying (Sportcsarnok), Polgárdi (Gondozási Központ), Lepsény (Általános Iskola), Fehérvárcsurgó (Művelődési Ház), Csór (művelődési Ház), Lovasberény (Művelődési Ház), Zámoly (Általános Iskola).

A megnyitott melegedőhelyek listája településenként.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik