Szórakozás

Őrült rajongója zaklatja a magyar sztárt – A rendőrséghez fordult Kozso

Bár a népszerűség fontos számukra, a beteges rajongást egy ponton túl nem tolerálják sztárjaink. Ezúttal Kozso vallott arról, hogy egy nő már éjszaka is zaklatja, sőt, előfordult, hogy megleste őt szeretkezés közben.

Ahogy minden előadó, úgy Kozso sem bánja, ha minél több rajongója van, ám ezúttal az egyikük átlépte a határt. Az énekes elmondta, szinte retteg a nőtől, ezért rendőrségi feljelentést is tett.

“Amikor már nem hagynak békén éjszaka sem, amikor már hajnalban várnak, vagy ha megállsz a boltnál, addig szívecskéket rajzolnak a kocsidra, ez csak egy ideig jópofa dolog” – vélekedik Kozso. “De amikor azt veszed észre, hogy szeretkezel a barátnőddel és beordibálnak a házba a fáról, hogy jól ‘csinálod, nyomjad!’, az azért az infarktusközeli állapotba sodorja az embert” – tette hozzá.


“Amikor a rendőrséghez fordultam, attól féltem, egyszer belém szúrja a kést vagy elém áll, és azt mondja, ‘Ha nem vagy az enyém, senkié ne legyél, és elvágja a torkomat” – mesélte Kozso, és hozzátette, valószínű filmélményei miatt vannak ennyire rossz gondolatai.

Természetesen nem Kozso az egyedüli, akit fanatikus rajongója zaklat. Vastag Csaba életét is sokáig megkeserítette egy nő, aki szinte mindenhová követte. Az X-Faktor felfedezettje úgy vélte, a lánnyal nincs minden rendben pszichésen, ugyanis ő azt terjesztette, Csaba a kedvese.


Egy másik volt x-faktorosnak is meggyűlt a baja beteges rajongójával. Takács Nikolast egy nő gyakran követte hazafelé menet, amit az énekes nagyon ijesztőnek talált, de egy idő után szerencsére jobb belátásra tért.


Zavarodott rajongója üldözi immár tíz éve az RTL Klub műsorvezetőjét, Sebestyén Balázst is.„Amikor elindult a Balázs-show, az egyik felvétel alkalmával jelentkezett nézőnek, beszökött az öltözőmbe, és azon kaptam, hogy a ruháimat szagolja” – mesélte Balázs a Storynak, aki évekkel később a Class FM parkolójában találkozott újra a zaklatójával.

A tévés elárulta, nem a nő az egyedüli, aki nem hagyja békén, de ő már próbál nem foglalkozni a zaklatásokkal. Azt is elhatározta, ha a dolgok komolyabbra fordulnak, megfogadja felesége tanácsát és rendőrt hív.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik