Szórakozás

Közös kasszán az X-Faktor mentora és felfedezettje

Több, mint két millió forintot zsebelt be a Széf ma esti adásában Geszti Péter és Shodeinde Dorka. A mentor örömmel játszott együtt egykori felfedezettjével.

Bravúros játékának köszönhetően több, mint kétmillió forintot nyert a Széf ma esti adásában Geszti Péter és Shodeinde Dorka. Az X-Faktor mentora nemcsak a nyereménynek örült, hanem annak is, hogy egykori mentoráltjával szállhatott versenybe. „Egyáltalán nem szűnt meg a kapcsolat az X-Faktort követően Dorka és én közöttem. A műsor után Dorka még fellépett a Gringo Sztár koncertjén, s több levelet is váltottunk. Volt, hogy egy két szerzeményét meghallgattam, hiszen többször is kikérte a véleményem” – nyilatkozta a Hír24-nek Geszti Péter, aki kiváló párost alkotott Dorkával a játékban.

„Bíztam benne, hogy ha valamit nem fogok tudni, akkor azt Dorka igen. Így is lett, hiszen zseniális megérzései voltak Dorkának. Öröm volt vele együtt játszani” – árulta el az X-Faktor mentora, aki annak is örült, hogy mentortársát maguk mögé utasították az énekesnővel. „Volt bennem egy kis revans érzés, hiszen Keresztes Ildikó és Király L. Norbi ellen játszottunk. Így egy kicsit odapörkölhettem Ildikónak” – tette hozzá viccesen Geszti Péter, aki Shodeinde Dorkával együtt jótékony célra ajánlotta fel a nyeremény felét. „Gyermekgyógyászati célra ajánlottuk fel a nyeremény felét. Ez közös döntésünk volt Dorkával. Örülünk, hogy a pénz jó helyre került” – nyilatkozta Geszti Péter, aki a napokban kezdte meg erdélyi koncertturnéját a Gringo Sztárral és Baricz Gergővel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik