Szórakozás

Ádáz harcot vív a kilókkal a kiesett Megasztáros

Nagy Adri nagyon odafigyel arra, mit eszik, hiszen kimondottan hízékony típus. Egy hét alatt akár három-négy kiló is felrepül rá, ha nem figyel a táplálkozásra.

Talán senki sem gondolná a Megasztár törékeny alkatú énekesnőjéről, Nagy Adriról, hogy állandó szélmalom harcot vív a kilókkal. Pedig a fiatal énekesnőnek nagyon meg kell válogatnia mit és mikor eszik. „A vékony alkatom sajnos nem a genetikának köszönhetem.

Hihetetlenül hízékony típus vagyok, így állandó odafigyelést igényel mikor és mit eszem” – vallotta be a Hír24-nek Nagy Adri, akire könnyen repülnek fel a kilók. „Hetven-nyolcvan százalékban a helyes táplálkozással próbálom meg kordában tartani a súlyom. A fittségem pedig futással alapozom meg. Igazi szerelmese vagyok a futásnak és amikor csak tehetem kocogok egyet a szabadban. Mivel itt a jó idő, hamarosan a Margit-szigetre is kimerészkedem futni” – árulta el az énekesnő, aki úgy érzi csak nyert a Megasztárral.Még akkor is, ha hetedikként kellett távoznia a show-ból.

„Fenekestül felfordult az életem, mióta kiestem a Megasztárból. Rengeteg megjelenés és interjú van, amin ott kell lennem. Sok érdekes embert ismerhettem meg a Megasztár kapcsán. Sőt, olyan löketet kaptam, hogy már pontosan látom, merre indulok el a szakmában. A következő dalom és a videoklipem munkálatai már folynak. Így azt mondhatom, hogy mindenképp nyertem a Megasztárral. Még akkor is, ha nem én lettem az év hangja” – nyilatkozta optimistán Nagy Adri, aki most álmai megvalósításán dolgozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik