Szórakozás

Ezért nem vetkőzik még az énekesnő!

A Megasztár hetedik helyezettjét, Nagy Adrit többen is szívesen látnák egy aktfotósorozatban. A Megasztáros azonban kizártnak tartja, hogy nyilvánosan vetkőzzön.

Péntek este sokak kedvencének, Nagy Adrinak kellett távoznia a Megasztárból. A lány emelt fővel fogadta el a zsűri és a közönség döntését. Rajongói érdeklődése pedig mit sem csökken: Adrit elhalmozzák bókokkal, szerelmes üzenetekkel, és sokan kérték, dobja le a textilt, s mutassa meg bájait az egyik férfimagazinnak.

Egy aktfotósorozat sokak szerint az énekesnő önbizalmának is jót tenne. Ám Nagy Adri hallani sem akar minderről. „Többen kérdezték, hogy bevállalnék-e egy aktsorozatot. Sokan úgy látják, hogy ez az önbizalmamnak is jót tenne. Én viszont sem az önbizalmamért, sem másért nem szeretnék levetkőzni” – nyilatkozta a Megasztár felfedezettje, aki szerint egy ilyen fotózás nagy lépés egy nő életében. „Ez nem tenne jót az önbizalmamnak, nem növelné. Szerintem sokkal mélyebb és bonyolultabb dolog, hogy egy nő mitől érzi jól magát a bőrében. Külsőségekkel semmit sem lehet megoldani” – árulta el az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik