Szórakozás

Nem kellett a TV2 sztárjának – most szépségkirálynő lehet

Már tudni lehet, ki az a 27 lány, aki közül 20 biztosan ott lesz a Szépségkirálynő döntőjében. A versenybe Talán Attila exe, Barbara is jelentkezett.

A Szépségkirálynő zsűrije máris kiválasztotta a több ezer jelentkezőből a 27 legszebb lányt. Hajdú Péter és munkatársai azonban nem csak a külcsínyt nézték, hanem a dubajozási botrány kirobbanására való tekintettel annak is megpróbáltak utánajárni, hogy makulátlan-e a lányok előélete.

Kiderült, a jelentkezők között ott volt Talán Attila exbarátnője is. Tudvalevő, Barbarával nemrég szakított a Mega-énekes egy klubkoncerten, mert a lány féltékenységi jelenetet rendezett, amiért Attila nem őt hívta fel a színpadra.


Attila volt kedveséről a Storynak is nyilatkozott. Elárulta, már semmit sem szeretne sztripíztáncos kedvesétől, ám azt is elárulta, a lány üldözi szerelmével, és bízik abban, ha vége a Megasztárnak, újra összejönnek.

Barbara kamerák előtt mesélt arról, Attila nem tudja, hogy ő is jelentkezett a Szépségkirálynő műsorba. “Fogalmam sincs, mit fog gondolni, ha kiderül” – tette hozzá. A sors fintora, hogy idő közben a megasztárost hírbe hozták a tavalyi szépségkirálynővel, Szunai Lindával, ám a fiatalok leszögezték, nincs közöttük szerelmi viszony.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik