Szórakozás

Pimasz erotikával szórakoztatta a közönséget Claudia

Tegnap este sem hazudtolta meg magát a Megasztár műsorvezetője. Claudia és Mester Tamás jópofa évődése a közönséget is megnevettette.

Az egykor “pikáns, pimasz, provokatív” Liptai Claudia pénteken a Megasztár élő adásában újra rászolgált ezekre a jelzőkre.  A csinos műsorvezetőtől sosem volt idegen, hogy erotikus töltetű párbeszédbe bonyolódjon, így ezúttal ezt élő adásban is megtette.

A műsorvezetőt megjegyzéseiért sokan közönségesnek tartják, ám rajongói pont szabadszájúságáért “követelik” vissza újra és újra a tévé képernyőjére.


Mester Tamás Talán Attila és Farkas-Jenser Balázs produkcióját értékelve elmondta, az egykori punknak meg kellene tanulnia hangszeren játszani, mivel az sokat hozzátenne teljesítményéhez. A kijelentés – úgy tűnt – rögtön sikamlós asszociációs láncot indított el Liptaiban, ám mielőtt megoszthatta volna a nézőkkel, az ítész a szavába vágott. “Hadd mondjam már el, Clau” – szólt rá a műsorvezetőre Mester.

Liptai néhány perccel később azért megtalálta a módját, hogy kifejtse, mire is gondol. “Csak ne furulya legyen, mert az semmit sem segít” – viccelődött a fiúkon. Mester Tamás rögtön le is csapta a magas labdát: “Hát, ezt te tudod” – vágott vissza. Rövid évődés után Liptai hozzátette, megjegyzése nagyon is helytálló volt, ugyanis furulya mellett nem nagyon lehet énekelni.


A beszólás természetesen nagy derültséget keltett a stúdióban, az ítész már csak ennyit tett hozzá, hogy Claunak olyan a humora, és olyan éles a nyelve, hogy jobb, ha nem kezd vele soha.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik