Szórakozás

Nimfomániás nőnek tartja Bochkor Tóth Gabit

Nimfomán hölgyeménynek tartja Bochkor Gábor Tóth Gabit. Az ítész szerint a szőke énekesnő szinte bármire képes a színpadon.

Nem volt könnyű helyzetben a Megasztár zsűrije, amikor Radics Gigi produkcióját értékelték pénteken. Az ítészeket – ahogy eddig is – lenyűgözte a salgótarjáni lány hangja, ám ezúttal azt javasolták számára, rockot ne énekeljen, mert nem áll jól neki.
Bochkor Gábor azonban nem annyira Gigin, inkább a dal eredeti előadóján Tóth Gabin élcelődött. “Arra gondoltam, hogy Tóth Gabi és te két teljesen különböző egyéniség vagytok. Gabi a szőke, nimfomán nő, aki még a ruháit is letépi magáról a színpadon, te meg ugye finom, elegáns vagy, és a pasiktól még oly’ távol” – fejtette ki véleményét.


Az Elég volt! című dal értéklésekor Mester Tamás is megragadta az alkalmat némi magyarázkodásra. “Egy dolgot szeretnék tisztába tenni, a múltkori alkalommal néhány szemfüles és botrányt szimatoló bulvárújságíró félreértette az én lelkesedésemet, plátói rajongásomat, remélem ez nem okoz gondot kettőnk között” – kérdezte Gigit.


(Mester Tamás egy héttel korábban, Gigi Whitney Houston-produkciója után könnyezett a meghatottságtól, és elárulta, teljesen lenyűgözi a fiatal lány.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik