Szórakozás

Zokogott az RTL Klub sztárja – eddig bírta, most kiborult

Seherezádé egyre nehezebb bírja a ValóVilág bezártságával járó stresszt. A szőke lány most egy játék kapcsán borult ki, amiért helyette a gyakran hisztérikus Kingának szavazták meg villatársai a karácsonyi rokonlátogatást.

Egy, a kiválasztáshoz hasonló szavazáson dönthettek a villalakók arról, ki legyen közülük az a szerencsés, aki karácsonykor találkozhat szeretteivel. Seherezádé és Kinga fej-fej mellett haladt, a játékostársak legtöbbje saját kárukra mondtak le a voksokról, hiszen ezúttal önmagukra is tehették volna a jelet. Azaz az egyik „szentnek” mégis önmaga felé hajlott a keze: Kinga önző módon a saját javára voksolt, ráadásul meglehetősen butuska indokkal tette mindezt. A gyakran hisztis lány kijelentette, úgy érzi neki van leginkább szüksége a család ölelésére, ebben a kérdésben pedig nem ismer tréfát, mindenképpen magára tett volna a jelet. Az ügy azért kacifántos, mert, ha Kinga esetleg Seherezádéra teszi az ajándékformájú mágnesét, holtverseny alakul ki – amiről senki nem tudta mivel jár… Kinga talán elbukta volna a látogatást, de az is lehet, hogy Seherezádéval mindketten részesülnek a szerkesztők ajándékában.

Kinga önzésére felháborodással reagáltak a villalakók. A lány hálát adhat az égnek, amiért a héten védettséget szerzett, különben nagy eséllyel őt küldték volna párbajozni. Seherezádé ráadásul még így is bosszúhadjáratot forral a lány ellen. Korábban Eszternek éppen azt ecsetelte, borzalmasan idegesíti a Cselszövő rendszeres hisztériázása, valamint bömbölése. A rendhagyó kiválasztást követően pedig Péternek sírta el bánatát. Sehi szerint egy cseppet sem igazságos, hogy játékostársai csak azért tették Kingára a jelüket, mert lány folyamatosan összeomlik. Elcsukló hangon jelezte, neki is elege van, csak jobban képes parancsolni az érzelmeinek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik