Szórakozás

Nyilvános csalással szerzett védettséget VV Kinga

Csalással szerzett védettséget tegnap este VV Kinga az Aréna játékban. Ezt egyébként társai, Péter és Attila is elismerték. A többiek persze nagyon felháborodtak a történteken.

Taktikázás vagy csalás történt a védettségért zajló Aréna játékban? Természetesen mindenki másképpen látja a dolgot.A műsorvezető, Sebestyén Balázs még a játék elején elmondta, a taktikázás nem tiltott, ám az, amit Attila és Péter tett, mindenkinél kiverte a biztosítékot. A megmérettetés első körét még mindenki tisztességesen játszotta le, és mivel Attila, Peti és Kinga díszítették fel leggyorsabban a fenyőfát, ők hárman küzdhettek egymás ellen a lila kendőért.

A fiúk már jó előre megbeszélték, barátnőjüket, a szőke hisztérikát juttatják győzelemhez, hogy őt Vera semmiképpen ne hívhassa ki párbajozni. A taktika része ugyanis az, hogy legközelebb Verára rakják a jelüket, hogy ő menjen haza. Miiután mindezt eldöntötték, az Aréna második körében végig csaltak, hogy Kinga nyerhessen. Persze ez mindenkinek feltűnt, Sebestyén Balázs is többször figyelmeztette a fiúkat. Még akkor is rosszalását fejezte ki, amikor végül a hisztis szőke villalakó karjára kötötte a védettséget jelző lila kendőt.

Péter a küzdelem végén azt mondta Attilának, legközelebb úgy kell csalniuk, hogy az kevésbé legyen feltűnő. Bár Kinga megnyerte a védettséget, természetesen a hisztije most sem maradt el. Azért balhézott, amiért szerinte a többiek nem örültek vele a sikerének.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik